Firmaprofil

Hvem er vi?

MALING.DK  er i dag 7 forretninger fordelt i Storkøbenhavn, med afdelinger på Amager, Nørrebro, Frederiksberg, København SV, Islandsbrygge, Vesterbro samt i Hørsholm. Denne webshop præsenterer vores primære sortiment samt adskillige helt unikke produkter som du kun finder hos os. Du kan derfor sidde hjemme i ro og mag og få et godt indblik i vores kunnen.

Vores mål er, at være Grønne - Billige - Professionelle! Det vil vi kort beskrive nedenfor.

Grøn

Som vores hovedleverandør af Maling, Træbeskyttelse og Lak har vi valgt Beck & Jørgensen A/S. Dette valg er bevidst, da minimum 97% af Beck & Jørgensens 
produkter består af miljørigtige vandige kvaliteter. Dette valg gør os i stand til at imødekomme den bevidste Gør Det Selv forbrugers krav. Derfor siger vi grøn maling i alle farver.  Dvs. den kvalitet, som du bruger til istandsættelse, er uden opløsningsmidler, belaster miljøet
minimalt, giver et godt indeklima ect.

Med andre ord - Godkendt med EU´s miljøblomst!
- Og så leveres den i alle de farver du måtte ønske dig.

Billig

Når kvaliteten er helt i top, går dit arbejde hurtigere og nemmere, og resultatet tager sig både godt ud, men holder også i længden. Derfor siger vi: Billig pris og høj kvalitet!

Beck & Jørgensens produkter er fremstillet og tilpasset for, at tilfredsstille den professionelle maler. Maleren har ikke tid til at male en ekstra gang, og har ikke råd til middelmådige resultater.

Derfor har Beck & Jørgensen igennem de sidste 100 år opbygget et super ry som førende leverandør til den professionelle maler. Men vi synes ikke det kun skal være maleren forbeholdt at have adgang til ordenlig maling. Derfor var det en stor glæde da Beck & Jørgensen og MALING.DK indgik et samarbejde, som tilbød Gør Det Selv maleren Top kvalitet til billig pris! 

Professionel

Hos MALING.DK står der altid en faguddannet bag disken. MALING.DK sætter en stor ære i, at den vare som du går med, også er den rigtige til opgaven samt at du har fået de helt rigtige og
professionelle fif med til opgaven. Derfor siger vi: Professionel rådgivning for bedste resultat!

Det gavner ingen at du har fået den bedste kvalitet til den billigste pris - og så ikke ved, hvad den skal bruges til eller hvordan den benyttes! Handler du på nettet er du altid velkommen til at kontakte en af vores afdelinger eller sende en MAIL - for at få rådgivning om det rigtige valg af produkt og med produktet de fif som gør opgaven sjovere.